Sinds eind 2016 ben ik (met gepaste trots) de ‘thuiscoach’ van het mooie bedrijf ‘Get Out Off The Office’ in Bussloo. Zij bieden inspirerende vergaderruimtes, verbindende teamactiviteiten en onvergetelijke events op een fantastische locatie. Je kan rekenen op rust, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden, uiteraard nu de 1,5 meter coronaproof. Ze combineren bijvoorbeeld teambuildingactiviteiten met een training ‘stressreductie’. Een serieuze en inspirerende noot met flink wat fun.

Coaching & vitaliteit
De serieuze en inspirerende noot neem ik op mij. In mijn trainingen en workshops geef ik je inzicht in je eigen functioneren. Vanuit dat inzicht belicht ik je ontwikkelmogelijkheden en ontstaat er ruimte om te groeien. Ik gebruik effectieve tools en werk altijd met de input die jij geeft. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in je functioneren binnen jouw team en leer je feedback verwerken en geven. Ook leer je hoe je jezelf beter kunt uiten in vergaderingen en tijdens confrontaties. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de leerzame en interactieve trainingen die ik verzorg.

Bedrijfsuitjes, evenementen, een hamburger workshop
Get Ouf Off The Office verzorgt in Bussloo events in alle soorten en maten. Omdat zij vinden dat de totaalbeleving moet kloppen, zorgen zij er natuurlijk voor dat het je tijdens een bijeenkomst aan niets ontbreekt. Dat betekent onder andere fine food, goede koffie en inspirerende ideeën. Zij houden wel van een uitdaging, dus werkelijk alles is mogelijk. Van een groot bedrijfsevent, tot een kleine bruiloft, van een workshop hamburgers bakken tot het faciliteren van een brainstormsessie van het management. Uiteraard geheel corona-proof! Alles kan. www.getoote.nl