Sinds eind 2016 ben ik (met gepaste trots) de ‘thuiscoach’ van het inspirerende Kiemkwartier in Klarenbeek. Deze plek inspireert en biedt rust. Het is de perfecte plek voor training, teambuilding en ontspanning. Om de mogelijkheden van deze lokatie volop te benutten organiseren zij met regelmaat combidagen. Ze combineren een serieuze en inspirerende noot met flink wat fun. Voor deze dagen nodigen zij mij uit.

Coaching & vitaliteit
De serieuze en inspirerende noot neem ik op mij. In mijn trainingen en workshops geef ik je inzicht in je eigen functioneren. Vanuit dat inzicht belicht ik je ontwikkelmogelijkheden en ontstaat er ruimte om te groeien. Ik gebruik effectieve tools en werk altijd met de input die jij geeft. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in je functioneren binnen jouw team en leer je feedback verwerken en geven. Ook leer je hoe je jezelf beter kunt uiten in vergaderingen en tijdens confrontaties. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de leerzame en interactieve trainingen die ik voor het Kiemkwartier verzorg. Klik hier voor meer informatie

Bedrijfsuitjes, evenementen, een hamburger workshop
Sfeer en Smaak verzorgt in het Kiemkwartier evementen in alle soorten en maten. Omdat zij vinden dat de totaalbeleving moet kloppen, zorgen zij er natuurlijk voor dat het je tijdens een bijeenkomst in het Kiemkwartier aan niets ontbreekt. Dat betekent onder andere fine food, goede koffie en inspirerende ideeën. Zij houden wel van een uitdaging, dus werkelijk alles is mogelijk. Van een groot bedrijfsevent, tot een kleine bruiloft, van een workshop hamburgers bakken tot het faciliteren van een brainstormsessie van het management. Alles kan. www.sfeerensmaak.nl