Factoren zoals stress, een hoge werkdruk, piekeren, een ongezond eetpatroon belemmeren en verslechteren gesteldheid. Fysiek kunnen deze factoren zich uiten in onder andere nek- / schouderklachten, rugproblemen, hoofdpijn, vermoeidheid en dergelijke. Dit is erg vervelend, maar hier is gelukkig wat aan te doen!

Fysiotherapie en coaching 
Fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs in Apeldoorn streeft naar activiteit en zelfredzaamheid van hun patiënten. De fysiotherapeut gaat op zoek naar de ideale balans van de fysieke belasting en belastbaarheid. Zij merken dat wanneer de mentale belasting en belastbaarheid niet in balans is, dit nadelige gevolgen heeft voor de fysieke balans. Daarom zetten zij mij in voor de mentale ontwikkeling van hun patiënten.  Ja, coaching bij nek- en schouderklachten, waaraan stress ten grondslag ligt, werkt.

Workshop: ‘Van Stress naar Flow’
“Verander wat je niet kan accepteren en accepteer wat je niet kan veranderen.”

Wil je minder stress? Wil jij energieker zijn? Wil je meer balans in werk en privé vinden? Wil je doen wat écht belangrijk is voor jou? Meld je dan aan voor de workshop “Van Stress naar Flow”

Deze inzichtgevende workshop is toegankelijk voor iedereen die zijn stressniveau wil verlagen en zijn energieniveau wil verhogen.

Tijdens deze leerzame workshop krijg je inzicht in:

  • wat stress is en hoe je je stress kan verminderen
  • hoe je gedachten je gevoel beïnvloeden en hoe je deze positief kan sturen.
  • wat jouw energie kost en wat je energie geeft.

Kortom: Na deze workshop weet jij hoe je jouw kracht kan inzetten om te groeien in een positiever en vitaler leven. Lees hier informatie over data, aanmelden en meer: http://coachkim.nl/workshops/

Algemene informatie
De workshops vinden plaats op onze nieuwe locatie aan de Laan van Westenenk 6 in Apeldoorn (het voormalig Wegener gebouw). Vanaf 19:15 bent u welkom voor een kopje koffie of thee en om 19:30 start de workshop. De kosten voor de workshop zijn € 30,- per persoon. Er is helaas geen pinautomaat aanwezig, daarom vragen wij u contant te betalen. Uiteraard krijgt u een factuur mee.

Individueel coachingstraject
Na het volgen van één van de workshops kunt u er voor kiezen een coachingstraject aan te gaan. Één traject bestaat meestal uit drie of vijf individuele coachingsgesprekken met tussendoor belcontact. Dit verdiepende traject zorgt ervoor dat u mentale balans zal verbeteren, wat u fysieke gesteldheid ten goede komt. Kijk voor meer informatie op:  http://coachkim.nl/individuele-coaching/