Aan alles is gedacht! Samen met Tamara de Boer, eigenaress van Natuurlijk Eigenwijs en Dave Schiphorst, eigenaar van Get Out Of The Office heb ik een toffe vitaliteitsdag in elkaar gezet. Hieronder de tekst van de Dave waarin wordt verteld wat we kunnen bieden. Prachtig verwoord!

Get Out off The Office
Al sinds onze oprichting maken we bewuste voedingskeuzes, zorgen we goed voor onze gasten en bieden we hen met op onze locatie middenin een natuurgebied op de Veluwe een omgeving waar zij kunnen ontstressen, zich kunnen laten inspireren en tot nieuwe inzichten kunnen komen. Hiervoor creëerden we al een optimale omgeving: warm, huiselijk en met flink wat groen. Het ontwikkelen van een compleet vitaliteitsprogramma kon dan ook niet uitblijven.

Drie pijlers
Met onze ervaren vitaliteitscoaches ontwikkelden we een effectief en dagvullend vitaliteitsprogramma, gebaseerd op drie pijlers: mindset, voeding en beweging. We besteden aandacht aan het realiseren van een positieve mindset, het maken van bewuste voedingskeuzes en effectief bewegen. Een hele mond vol! Klopt, maar we laten jouw medewerkers zien hoe het behapbaar is. Hoe zij door kleine aanpassingen in hun levensstijl al grote resultaten kunt bereiken.

Een positieve mindset is essentieel
Let op, dit is pas het begin! We gaan met jouw medewerkers werken aan het waarmaken van duurzame vitaliteit. Dat betekent dat we gaan werken aan het realiseren van een positieve mindset. Dat is het essentieel. Wanneer je mindset goed is kun je de wereld aan! Medewerkers zijn beter in staat om te relativeren, ervaren minder stress en hebben hun doelen duidelijk voor ogen. Zowel op individueel niveau als op teamniveau. Het is daarom ook zeer waardevol om teams te laten deelnemen aan het vitaliteitsprogramma. Realiseer een win-win-win situatie! Gelukkige medewerkers, mooie bedrijfsresultaten en een blijere wereld.

Eten en bewegen
Kies bewust is wat we deelnemers aan het vitaliteitsprogramma meegeven. Medewerkers kunnen rekenen op praktische handvatten om het dagelijks maken van bewuste voedingskeuzes makkelijk én lekker te maken. Naast voeding is ook bewegen onmisbaar voor een fitte een vitale levensstijl. Dat sporten goed is weten we allemaal, ook is het algemeen bekend dat de hele dag achter je bureau zitten je geen goed doet. Maar hoe zorgen jouw medewerkers ervoor dat zij toch iedere dag effectief kunnen bewegen? Ook dat komt aan bod tijdens ons vitaliteitsprogramma.

Wat je kunt verwachten
We bieden een dagvullend programma boordevol vitaliteit! Jouw medewerkers werken tijdens deze dag aan het realiseren van een positieve mindset, het maken van bewuste voedingskeuzes en effectief bewegen. Het programma is praktisch ingericht en kenmerkt zich door onze persoonlijke benadering. Natuurlijk zorgen we tijdens de vitaliteitsdag voor een bewuste lunch, gezonde tussendoortjes en een inspirerende omgeving. Aan het einde van de dag gaan jouw medewerkers met dat heerlijke ‘wauw-gevoel’ de deur uit.

Waar?
Ons vitaliteitsprogramma vindt plaats bij onze locatie in Bussloo, maar het is ook mogelijk om het programma op externe locaties of inhouse te verzorgen. Omdat we geloven dat een warme en inspirerende omgeving bijdraagt aan het effect van ons vitaliteitsprogramma, bepalen we graag in overleg of een andere locatie geschikt is.

Aanvullende mogelijkheden
Meer focus op beweging, meer leren over voeding of juist uitgebreider aan de slag met talenten van medewerkers en een positieve mindset? Dat kan. Het is mogelijk om aanvullende modules te boeken. We werken o.a. met topsporter en olympisch kampioen Stefan Groothuis en topchefs, waardoor aanvullende modules zeker van toegevoegde waarde kunnen zijn.