Reviews

‘Kwetsbaarheid begint bij moed’

‘Na het al jaren op zoek te zijn naar een andere baan en wat nou daadwerkelijk bij mij past, ben ik gaan nadenken wat me dan precies tegenhoudt om daadwerkelijk die stap te zetten en wat ik daarbij nodig heb. Na lang twijfelen, nadenken heb ik de stap gezet en heb Kim gevraagd om mij hierbij te helpen. Geen seconde spijt van!

Kim is open, rustig en luistert goed naar mijn behoefte. In de gesprekken spiegelt ze mijn hobbels, onzekerheden, gedachten. Dit maakt dat ik anders ging kijken naar die hobbels. Samen zochten we naar hoe ik dingen beter zou kunnen aanpakken. Daarbij helpen tips die ze heeft om je denkwijze op een positieve manier aan te passen goed. Dit heeft mij niet alleen op het gebied van solliciteren geholpen, maar heeft ook bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Haar werkwijze, de gesprekken en haar vakkundigheid hebben mij enorm op weg geholpen.

E. de Boer, Centraal Beheer Achmea, Medior Acceptant

‘Kim heeft bij ons de workshop BlueZone van BeLife verzorgd. Ik was onder de indruk van haar binnenkomst. De workshop begon vroeg, ze kwam van ver, maar ze had dit dusdanig ingepland dat ze voor de workshop tijd had voor een wandeling. Dat past helemaal bij de BlueZone. Het laat zien dat ze niet een workshop presenteert of ons een trucje leert, maar ze is congruent aan dat wat ze vertelt. Dit zorgde ervoor dat ik, en ik denk ook mijn medecursisten, meteen geboeid waren.

Kim maakte een rustige en geïnspireerde indruk. De manier waarop ze ‘lastige’ materie eenvoudig maakte, zorgde ervoor dat ik hierin geloof. Het nemen van kleine stapjes, haalbare doelen stellen en vooral doen wat bij mij past. Ze sloot mooi aan bij de groep, luisterde goed en haakte in op dat wat wij inbrachten. Haar fitte indruk maakt het plaatje compleet. Kortom, een aanrader’.

G. Spee, MKB Limburg

‘Ik kijk heel positief terug op de workshop ‘van Stress naar Flow’. De rust die Kim uitstraalt is heel prettig. Grootste eyeopener is dat ik meer in het hier en nu mag leven, me minder mag laten leiden door gedachten. De oefeningen die we gedaan hebben zijn zeker bruikbaar in de praktijk’

Anoniem, Secretaresse, huisartsenpraktijk

‘Als Consultant Vitaliteit & Presteren van BeLife werk ik graag samen met Kim. Zowel op operationeel niveau (het verzorgen van trainingen, workshops en individuele coaching) als op proces niveau (het organiseren van projecten en evenementen). Operationeel gezien maakt Kim op een rustige, nieuwsgierige en authentieke manier contact met individuen & groepen. Zij speelt goed in op de behoefte, doordat ze goed kan luisteren, ontspannen is en haar vakinhoudelijke kennis paraat heeft. Op proces niveau is Kim erg betrokken. Ze denkt proactief met mij mee en stelt zich flexibel op met als doel de klant te bedienen. Kortom, ze is een leuke spontane professional die haar vak verstaat en iemand waar ik op kan bouwen’.

H. de Vries, BeLife, Senior Consultant Vitaliteit & Presteren