Workshop ‘Van Stress naar Flow’

“Liberate your inner awesome”

Wil je minder stress? Wil jij energieker zijn? Wil je meer balans in werk en privé vinden? Wil je doen wat écht belangrijk is voor jou? Meld je dan aan voor de workshop “Van Stress naar Flow”

Tijdens deze  leerzame workshop krijg je inzicht in:

  • wat stress is en hoe je je stress kan verminderen
  • hoe je gedachten je gevoel beïnvloeden en hoe je deze positief kan sturen.
  • wat jou energie kost en wat je energie geeft.

Stress is nuttig
We leven in een snelle dynamische samenleving vol mogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten en alle kansen om je te ontwikkelen zijn daar. Dit is fantastisch en gevaarlijk tegelijk. In onze drukke maatschappij kan je je gemakkelijk verliezen in alle drukte en hectiek die het dagelijks leven met zich meebrengt. Dit kan langdurige stress en een laag energieniveau veroorzaken. Toegeven dat je stress hebt, was tot voor kort iets voor watjes of voor overgevoelige types. Gelukkig verandert het maatschappelijk beeld omtrent stress en is bekend dat vooral bevlogen en mensen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel gevoelig zijn voor stress. Laten dit nou net de kwaliteiten zijn, die nodig zijn om bijvoorbeeld een organisatie goed te runnen of om een familie bij elkaar te houden. Af en toe stress is nodig om te functioneren, maar langdurig of teveel stress zorgt op korte, maar zeker ook op lange termijn voor fysieke en mentale gezondheidsproblemen.

In de workshop leer je wat stress is, wat het met je lichaam doet en niet onbelangrijk hoe je goed om kan gaan met stress. We staan stil bij een stressmoment en bekijken hoe je daar mee omgaat en wat je hierin zou kunnen verbeteren. Stress ontstaat niet door een gebeurtenis, maar door hoe jij met die gebeurtenis omgaat. Door inzicht te krijgen in hoe jouw gedachten je gevoel beïnvloeden, kun je deze positief sturen.
Een ander belangrijk onderwerp van deze workshop is energie. Door stil te staan en inzicht te krijgen in wat jou energie geeft en wat jou energie kost, kan je hier zelf de juiste balans in vinden. Het verlagen van stress en het verhogen van energie, brengen je naar je flow.

Krijg inzicht, ontwikkel en groei
Tijdens de workshop krijg je inzicht in eigen functioneren, belichten we je ontwikkelmogelijkheden en ontstaat er ruimte om te groeien. Verdieping en persoonlijke aandacht zijn belangrijk, dus je werkt in een kleine groep van ongeveer 10 deelnemers.

Kim Fokkens
Kim FokkensCoach / Trainer
Persoonlijke ontwikkeling
‘het mooiste cadeau,
wat jij jezelf kan geven’

Nieuws