Incompany

‘Your only limit is you’

Je medewerkers zijn de motor van je organisatie. Duurzame inzetbaarheid is in deze snelle en voortdurend veranderende maatschappij een belangrijke pijler voor elk bedrijf. Inzetten op vitaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling van je medewerkers is dé manier om je organisatie gezond te houden. Uitgangspunt is de vraag van werkgever én werknemer. Wat is er nodig? Welke behoeften zijn er? Ik draag graag bij aan het werkplezier, de persoonlijke ontwikkeling, de productiviteit en een gezonde leefstijl van jouw medewerkers.

Vitaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling

Verkenning

Verkenning

Elke samenwerking start met een goede kop koffie. Ik ben benieuwd naar je behoeften en je verwachtingen. Wellicht heb je al een operationeel beleidsplan liggen op dit gebied, dan ben ik een operationele schakel. Zo niet, dan denk ik graag op strategisch niveau mee aan hoe en wat je het beste kan implementeren voor verbetering van de vitaliteit van je medewerkers. Dit vertrekpunt is nodig om een goede basis te leggen en biedt houvast voor het verdere verloop.

Uitvoering

Uitvoering

Vanuit de behoeften in jouw organisatie gaan we aan de slag. Ik kan grote vitaliteitsprogramma’s opzetten die bijvoorbeeld van start gaan met een gaaf health event. Je kan mij ook inzetten als coach voor individuele gesprekken gericht op persoonlijke ontwikkeling, als workshopgever of als communicatietrainer. De begeleidingsvormen zijn divers, net zoals de onderwerpen. Allemaal met hetzelfde doel, het verhogen van de vitaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling van jouw medewerkers en dus jouw organisatie. Ik coach, train, adviseer intuïtief met dat, wat op dat moment nodig is. Ik werk met een open, nieuwsgierige en positieve houding, soms prikkelend, soms confronterend, altijd in een veilige en professionele omgeving.

Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

Coaching, training en advies is maatwerk, hierdoor is geen enkel project hetzelfde en elke offerte anders. Wil je een losse workshop? Wil je een volledig vitaliteitsprogramma? Of iets er tussenin? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een passende constructie. Informeer als werkgever welke mogelijkheden je werknemersverzekering geeft. Een aantal werknemersverzekeringen levert namelijk graag een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Zij stimuleren werkgevers te investeren in de gezondheid van hun medewerkers met het oog op verlaging van het ziekteverzuim. Hierdoor betaal je als werkgever niets of slechts een gedeelte van het traject.

Hieronder staan elementen die ik los of als onderdeel van een vitaliteitsplan kan implementeren in jouw organisatie. Hoe wil jij inzetten op vitaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met je mee!